EMAIL

 
EPILARE DEFINITIVĂ IPL

Părul nedorit este o problemă comună atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Există multe metode de epilare disponibile, dar epilarea definitivă IPL este una dintre cele mai eficiente și durabile.

Cum funcționează epilarea definitivă IPL?
Epilarea definitivă IPL funcționează pe principiul fototermolizei selective. IPL (Intense Pulsed Light) emite un fascicul de lumină care este absorbit de melanina, pigmentul care conferă părului culoarea sa. Lumina transformată în căldură distruge foliculul de păr, care este responsabil pentru creșterea părului.

Ce tipuri de piele sunt potrivite pentru epilarea definitivă IPL?
Epilarea definitivă IPL este potrivită pentru majoritatea tipurilor de piele, inclusiv pielea deschisă, închisă și bronzată. Cu toate acestea, persoanele cu pielea foarte bronzată sau cu tatuaje pot necesita mai multe ședințe pentru a obține rezultate satisfăcătoare.

Care sunt beneficiile epilării definitive IPL?
Epilarea definitivă IPL oferă o serie de beneficii, inclusiv:

 
Câte ședințe sunt necesare pentru epilarea definitivă IPL?
Numărul de ședințe necesare pentru epilarea definitivă IPL variază în funcție de zona tratată și de grosimea părului. În general, sunt necesare între 6 și 12 ședințe, la intervale de 4-6 săptămâni.

Care sunt riscurile epilării definitive IPL?

 
Cum să te pregătești pentru epilarea definitivă IPL?
Iată câteva sfaturi pentru a te pregăti pentru epilarea definitivă IPL:

 
Cât timp durează epilarea IPL?
O ședință de epilare IPL durează în general între 30 și 60 de minute, în funcție de zona tratată.

Epilarea IPL este o procedură eficientă, care poate elimina permanent părul nedorit. Cu toate acestea, este important să rețineți că epilarea IPL nu este o soluție instantanee. Terapeuții The Bar vă vor spune exact câte ședințe sunt necesare pentru a obține rezultate satisfăcătoare.