EMAIL

 

EPILARE DEFINITIVĂ LASER

 

Părul nedorit este o problemă comună atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Există multe metode de epilare disponibile, dar epilarea definitivă cu laser este una dintre cele mai eficiente și durabile.

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser dioda?
Epilarea definitivă funcționează pe principiul fototermolizei selective. Laserul emite un fascicul de lumină care este absorbit de melanina, pigmentul care conferă părului culoarea sa. Lumina transformată în căldură distruge foliculul de păr, care este responsabil pentru creșterea părului.

Ce tipuri de piele sunt potrivite pentru epilarea definitivă cu laser dioda?
Epilarea definitivă este potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea deschisă, închisă și bronzată. Cu toate acestea, persoanele cu pielea foarte bronzată sau cu tatuaje pot necesita mai multe ședințe pentru a obține rezultate satisfăcătoare.

Care sunt beneficiile epilării definitive cu laser dioda?

 
Câte ședințe sunt necesare pentru epilarea definitivă cu laser dioda?
Numărul de ședințe necesare pentru epilarea definitivă cu laser dioda variază în funcție de zona tratată și de grosimea părului. În general, sunt necesare între 6 și 12 ședințe, la intervale de 4-6 săptămâni.

Care sunt riscurile epilării definitive cu laser dioda?
Epilarea definitivă cu laser dioda este o procedură sigură, dar pot apărea unele riscuri, cum ar fi:

 
Cum să te pregătești pentru epilarea definitivă cu laser dioda?
Iată câteva sfaturi pentru a te pregăti pentru epilarea definitivă cu laser dioda:

 
Epilarea definitivă cu laser dioda este o procedură sigură și eficientă care poate oferi o piele netedă și fină pe termen lung. Dacă sunteți interesat să eliminați permanent părul nedorit, terapeuții The Bar vă așteaptă în saloane, gata să vă ofere rezultatele mult visate.