SERVICII DE FRIZERIE ȘI HAIR STYLING

The Bar Salon București este locul în care bărbații primesc servicii complete de barbering, frizerie, styling și îngrijire pentru păr și barbă.

Credem că hairstilistul tău trebuie să fie cel care te poate inspira pentru alegerea unei tunsori în trend, să-ți ofere tips & tricks pentru aranjare în variate moduri și să îți recomande cele mai potrivite produse de styling, în funcție de aspectul și nevoile părului tău.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Frizerie

200.00 lei550.00 lei

Prețul inițial a fost: 240.00 lei.Prețul curent este: 200.00 lei.
Prețul inițial a fost: 510.00 lei.Prețul curent este: 425.00 lei.
Prețul inițial a fost: 660.00 lei.Prețul curent este: 550.00 lei.

Acest serviciu este disponibil doar în această locație.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Barber

Scurtat barbă sau perciuni ( păr ) 5 + 1 gratis, Tuns copil (până în 10 ani) 5 + 1 gratis, Tuns, spălat bărbați ( păr ) 5 + 1 gratis

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

De ce să alegi The Bar?

Fie că alegi locația din București – Promenada, fie pe cea din București – Green Court, echipa noastră este specializată atât în arta tunsorilor modern, cât și a celor clasice