EMAIL

Tratamentul corporal cu LED (Light Emitting Diode) reprezintă o tehnologie non-invazivă și nedureroasă care utilizează lumină cu intensitate redusă pentru a stimula procesele regenerative ale pielii și pentru a trata diverse probleme estetice. Terapia cu LED a fost folosită inițial în industria medicală pentru a ajuta la vindecarea rănilor și a altor afecțiuni cutanate, dar ulterior a fost adaptată și pentru a oferi beneficii estetice pentru corp.

Cum funcționează tratamentul corporal cu LED:

Aparatul de terapie LED emite lumină într-o anumită gamă de culori, iar aceste culori penetrează în straturile superficiale ale pielii, având efecte specifice asupra celulelor și țesuturilor.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Tratamentul corporal constă în 12 sesiuni, cu o frecvență de 2 sesiuni pe săptămână. Prețul nu se calculează pe zone, ci în funcție de numărul de sesiuni efectuate. Cele mai bune rezultate au fost obținute de clienții care au efectuat tratamentul complet și au urmat toate recomandările făcute de specialiștii Nomasvello.
După terminarea tratamentului sunt recomandate sesiuni de întreținere în funcție de necesitați. De asemenea o alimentație sănătoasa și sportul pot influența rezultatele tratamentului.

Durata unei ședințe este de 20 de minute. Prețul nu se calculează pe zone, ci în funcție de numărul de sesiuni efectuate. Iată care sunt cele mai importante părți ale tratamentului:

ACTIVAREA ENZIMELOR
VASODILATAȚIA
DRENAJUL LIMFATIC
MASAJUL ANTICELULITIC

Tratamentul poate fi efectuat oricând, nu există restricții.

Tratamentul se poate efectua inclusiv pe pielea nebronzată.

Înainte de a începe tratamentul, în cadrul testării gratuite, vă vom solicita o serie de întrebări pentru a detecta posibilele contraindicații. În urma acestei evaluări, vi se va recomanda o schemă de tratament, astfel încat să obtineți cele mai bune rezultate în deplină siguranță.

  • Personal specializat;
  • Tratament non-invaziv.
  • Rezultate vizibile încă de la primele ședințe;
  • Nu necesită timp de recuperare – clientul se poate întoarce imediat la activitățile curente;
  • Nu este necesară anestezierea zonei de tratat;
  • Nu există risc de infectare.

În cadrul testării gratuite, se va completa un chestionar pentru ca specialistul Nomasvello să poată vedea istoricul medical, apoi, un acord de începere a tratamentului care include informațiile necesare despre procedură.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Tratamente corporale

Prețul inițial a fost: 1,140.00 lei.Prețul curent este: 901.00 lei.

Prețul inițial a fost: 1,140.00 lei.Prețul curent este: 901.00 lei.

Te rugăm alege locația cea mai apropiată de tine.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Tratamente corporale

CORPORAL LED ( la alegere ) 12 ședințe

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Beneficiile tratamentului corporal cu LED:

Rulează videoul

ANTICELULITIC

FERMITATE

Rulează videoul

Tratamentul cu LED este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele și nu necesită timp de recuperare, permițând persoanelor să revină la activitățile lor obișnuite imediat după ședințe. Cu toate acestea, pentru a obține rezultate optime, de obicei sunt necesare mai multe ședințe de tratament, în funcție de problema specifică tratată și de starea pielii fiecărui pacient.

Este important să consulți un specialist The Bar pentru a evalua nevoile tale individuale și a decide dacă tratamentul corporal cu LED este potrivit pentru tine.

Rulează videoul