EMAIL

Tratamentul facial cu LED (Light Emitting Diode) este o tehnică non-invazivă și sigură de îngrijire a pielii, care utilizează lumină de intensitate scăzută pentru a trata diverse probleme ale tenului și a îmbunătăți sănătatea și aspectul general al pielii.

Acest tip de tratament poate fi realizat într-o clinică de estetică sau la domiciliu, utilizând dispozitive LED speciale, precum măști sau dispozitive de mână.

Cum funcționează tratamentul facial cu LED:

Tratamentul implică utilizarea unor diode emițătoare de lumină (LED-uri) cu culori specifice, cum ar fi roșu, albastru și verde. Fiecare culoare are un efect specific asupra pielii.

Luminile LED sunt direcționate spre piele și pătrund în straturile acesteia, ajungând la nivelul celulelor și țesuturilor.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Tratamentul facial LED + Esthetic te ajută să obții rapid și fără durere o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii, fermității, fineții și luminozității epidermei. Iată ce rezultate îți poate aduce terapia facială LED + Esthetic:

  • Ten întinerit
  • Aspect mai luminos, ferm
  • Riduri diminuate
  • Tonicitate sporită

Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul complet presupune – 8 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 10 de zile. După terminarea tratamentului se pot face ședințe de întreținere.

 Durata unei ședințe este de 20 de minute.

Tratamentul poate fi efectuat oricând, nu există restricții.

Tratamentul se poate efectua inclusiv pe pielea nebronzată.

Înainte de a începe tratamentul, în cadrul testării gratuite, vă vom solicita o serie de întrebări pentru a detecta posibilele contraindicații. În urma acestei evaluări, vi se va recomanda o schemă de tratament, astfel încat să obtineți cele mai bune rezultate în deplină siguranță.

  • Personal specializat;
  • Tratament non-invaziv.
  • Rezultate vizibile încă de la primele ședințe;
  • Nu necesită timp de recuperare – clientul se poate întoarce imediat la activitățile curente;
  • Nu este necesară anestezierea zonei de tratat;
  • Nu există risc de infectare.

În cadrul testării gratuite, se va completa un chestionar pentru ca specialistul Nomasvello să poată vedea istoricul medical, apoi, un acord de începere a tratamentului care include informațiile necesare despre procedură.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Tratamente faciale LED

380.00 lei900.00 lei

Prețul inițial a fost: 475.00 lei.Prețul curent este: 380.00 lei.
Prețul inițial a fost: 1,125.00 lei.Prețul curent este: 900.00 lei.

Te rugăm alege locația cea mai apropiată de tine.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Tratamente faciale

FACIAL LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + REJUVENARE ( față ) 5 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 12 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 4 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 6 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 8 ședințe

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Rulează videoul

Beneficiile tratamentului facial cu LED includ:

Este important să menționăm că tratamentul cu LED este non-invaziv, fără durere sau perioadă de recuperare. Totuși, pentru a obține rezultate optime, pot fi necesare mai multe ședințe de tratament efectuate la intervale regulate.

Înainte de a începe tratamentul facial cu LED, este recomandat să vii la o consultație pentru un plan de tratament personalizat.