EMAIL

 

Soluția non-invazivă pentru o piele mai fermă și mai tânără

 

Visezi la o piele mai tonifiată, mai elastică și mai luminoasă? Tratamentul corporal cu LED (Light Emitting Diode) este o soluție revoluționară, non-invazivă, care te poate ajuta să obții rezultate remarcabile, fără durere sau disconfort.

Ce este terapia LED corporală?
Terapia LED utilizează lumină cu intensitate scăzută, emisă de diode LED, pentru a stimula procesele naturale de regenerare a pielii. Lumina penetrează în straturile profunde ale pielii, unde activează producția de colagen și elastină, proteine ​​responsabile pentru fermitatea și elasticitatea pielii.

Beneficiile tratamentului corporal cu LED:

 
Pentru cine este recomandat tratamentul corporal cu LED?
Tratamentul corporal cu LED este recomandat pentru persoanele care doresc să:

 
Cum se realizează tratamentul corporal cu LED?
Tratamentul corporal cu LED se realizează în cadrul unui salon de înfrumusețare, de către un specialist. Procedura este simplă și nedureroasă.

Câte ședințe sunt necesare?
Numărul de ședințe necesare variază în funcție de problema tratată și de starea pielii fiecărui pacient. De obicei, sunt recomandate 10-12 ședințe, cu o frecvență de 1-2 ședințe pe săptămână.

Rezultate
Primele rezultate pot fi observate după primele ședințe, iar după finalizarea tratamentului, pielea va fi vizibil mai fermă, mai elastică și mai luminoasă.

Tratamentul Led este disponibil în locațiile The Bar. Pentru a afla mai multe și pentru a te programa la o ședință, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon: 0748 099 990.