EMAIL

Pentru fiecare dintre noi, sprâncenele joacă un rol extrem de important când vine vorba despre expresivitate. Ele contribuie intens la echilibrul estetic al întregii fizionomii. Acestea, împreună cu genele ne accentuează privirea, iar îngrijirea lor face parte din rutina zilnică

Ce presupune stilizarea sprâncenelor?

Este un proces mai amplu decât pensatul clasic, deoarece lucrăm pentru obținerea unei forme ideale, conform cu fizionomia feței tale și venim în completare cu accentuarea culorii prin aplicarea vopselei la final.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Stilizare Sprâncene

450.00 lei625.00 lei

Prețul inițial a fost: 540.00 lei.Prețul curent este: 450.00 lei.
Prețul inițial a fost: 750.00 lei.Prețul curent este: 625.00 lei.

Acest serviciu este disponibil doar în această locație.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Gene si spancene

Laminare gene, Laminare gene + vopsit, Laminare gene și sprâncene, Laminare sprâncene, Laminare sprâncene + stlizare, Laminare sprâncene + stlizare + vopsit, Laminare sprâncene + vopsit

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Cum se realizează acest proces?

Deoarece sprâncenele au un impact semnificativ asupra aspectului și expresiei feței, recomandarea noastră este să consulți un specialist în frumusețe cu experiență pentru a-ți stiliza sprâncenele. Un specialist calificat va putea să te ghideze în alegerea formei potrivite și să îți ofere rezultate profesionale.

Tehnicienii noștri au cursuri și experiență în domeniu, și te vor sfătui cu atenție în alegerea formei, culorii și încadrării unor sprâncene armonioase, prin tehnici inovative și în tendințe.